Європейський ритм для України
Форма входу
Перекладач
КАЛЕНДАР
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
МІНІ-ЧАТ
200
Хмара теґів
волонтер ЄС Електронні книги ЄРДУ стажування Естонія акредитація метрологія 10 років - 10 кроків кампанія Литва стереотипи українці за кордоном День незалежності України EuroSim-2013 Європейська Комісія Європейська Рада Європейський Парламент засновники ЄРДУ команда Рада Європейського Союзу асоціація краса міф українська земля членство ВБО Даун-синдром синдром дауна Баррозу Самміт ЄС-Росія Євро євромайдан Європейські дні Сонця Європейський рух для України Братислава Самміт лідерів держав Центральної Є Латвія головування Рада Європи Есе львів міжнародна журналістика Україна Адвокасі молодіжні неурядові організації нетворкінг фандрайзинг європейська інтеграція Дискусія Команда ГО Європейський ритм для Ук посол Австрії Сонячна енергетика Інститут світової політики проект Скажи YES! освіті в ЄС Сильніші разом Євразійський Союз Європейський Союз Київ міжнародна конференція Угода про асоціацію Самміт Східного партнерства the Embassy of the Republic of Aust Небесна сотня EVS волонтерство євроінтеграція
European Movement for Ukraine - Kyiv, Ukraine Субота, 20.04.2024, 03:38
Головна » 2014 » Березень » 26 » Волонтерство за програмою EVS
14:39
Волонтерство за програмою EVS

Вже цього літа ЄРДУ планує прийняти першого Європейського волонтера за програмою EVS. Основна ідея волонтерського проекту полягає в навчанні української молоді європейські цінностям та правам людини. Проект проходитиме у Києві і буде включати в себе роботу волонтера з Іспанії з групами молодих українців.
Волонтер проводитиме лекції та заходи для молоді та школярів, присвячені здоровому способу життя, правам людини, екологічним та соціальним питанням. Крім того, доброволець буде допомагати вивчати іноземні мови.
Наш волонтер крок за кроком сприятиме зміцненню партнерських відносин між Україною та ЄС.
Доброволець принесе нові ідеї в українську громаду. А також буде хорошим прикладом для нашої молоді.
Ім’я волонтера поки залишимо сюрпризом, але можемо сказати що його було обрано з майже сотні заявок, і ним було пройдено декілька етапів відбору, і він є добре обізнаним в поточній ситуації в Україні та вмотивований допомагати нашій державі. 
Хоча здається, що у нас ще дуже багато часу до приїзду волонтера, ми вже почали активну підготовку. Члени ЄРДУ проходять спеціальні тренінги, для того щоб європейський волонтер почував себе комфортно та зміг принести максимум користі для українського суспільства. Так координатор проекту нещодавно повернулась з тренінгу SOHO у Празі, де зустрілися представники всіх Європейських країн та поділилися досвідом, щодо ведення волонтерських проектів. Також там наша організація знайшла нових партнерів з якими ми будемо підтримувати стосунки на користь української та європейської громади. А ментор, що надаватиме дружню підтримку волонтеру, зараз проходить тренінг в місті Славське.

Переглядів: 840 | Додав: vetal_hais | Теги: волонтерство, EVS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Стежте за нами на 
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz